5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Nereden alınır

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
ATKI NE DEMEKTİR ? NE İŞE YARAR ?
 
Tesettür örtünmek, saklanmak adı verilmektedir. Şal, bu amaca hizmet eden öncelikli 1 eserdir. Fakat hoşluğu kamufle etmek olası değildir, mutlaka bir belirtisi bulunmaktadır… Eşarp takılış şekili, kadının güzelliğinin 1 emaresi, bir yansımasıdır…
 

 
Şal Numunelerini UYGULAMALARI
 
Şıklığımızı ve albenimizi yükseltecek bu numunelerini intikal edin hep birlikte teferruatlı bir şekilde tetkik edelim:
 
Eşarp Bağlama Örnekleri 1
 
Başörtüsü Bağlama numuneleri two
 
Şal Bağlama örnekleri three
 
Atkı Bağlama örnekleri four
 
Eşarp Bağlama Örnekleri five
 
başörtüsü bağlama modelleri six
 
eşarp bağlama örneklerini 7
 
başörtüsü bağlama modelleri 8
 
başörtüsü bağlama numunelerini 9
 
şal bağlama modelleri ten
 
Rüzgarlı havalarda eşarp çözülmesin, zor durumda kalmayım arzuluyorsanız  en çok tercih edeceğiniz product olacaktır. Aynı zamanda kıyafetinizin gösterişi yaka kesiminde bulunuyor ise alelade bir takılış ile zarifliğinizi yok edebilir hemde olağan 1 görüntüye sahip olabilirsiniz. Ancak bu takılış biçimiyle şıklığınızı yükseltecek asil 1 görüntüye de sahip olabilirsiniz. Maddeler halinde nakledeceğim bu design ile, "hem rahatlık hem zariflik aynı yerde olmaz" laf edenlere inat, konforun ışıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Başörtünüzün bir tarafından içeri kısma hafifçe kıvırın ve büktüğünüz bölüm iç kesimde kalacak tarzda başınıza örtün.Ve çene altından bir iğne yardımı ile sabitleyin.
 
* şimdi başörtünüzün bir ucu sağ omzunuzdan aşağı doğru,diğer tarafı sol omzundan alta doğru,üçüncü yani art tarafı sırtınızda 1 üçgen meydana getirmiş tarzda duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan taraf böümünü sol uca doğru alın.Sol ucu ise sağdan arkaya bir çember tarzında sararak başlangıç alanına gelin. Şu anda, sırta ait olan uç ön tarafta kalırken,soldan getirdiğiniz uç boynunuzun solunda art ucun üstüne gelecek biçimde elinizde bekletin.
 
*Öteki eliniz ile eşarbın sağ tarafını sol elinizle tuttuğunuz uçla sağlam ve kibar görünümlü bir düğüm atın. Kolunuzda 1 de güzel çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan öne aldığınız tarafı ise elbisenize uygun tarzda düzenleyin.ister giysi içerisine alın,arzu ederseniz dışarıda serbest konumda bırakın yada yarısı dışarıda yarısı içeride kalacak tarzda iğneleyin..
 
Atkınız tonu ve şekli ile 1 bütünlük içinde ise ve derli toplu bir çeşitle bu tamamlık bozulacak ise, oldukça serbest bağlama çeşitlerini takmalısınız. Görüntüdeki çeşidimiz ile çene altından tutturduğunuz atkınızı, boğaz kıvrımınızı açığa çıkaracak şekilde iğneyle tutturmanız yeterlidir. Dahası böyle bir model, sıcak günlerde rüzgar sirkülasyonu sağlayarak sizleri ferah tutacaktır. Rüzgarlı havalarda faydalanmak sıkıntı yaratabilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Şal  KULLANIMI
 
Dikdörtgen şalların kullanılması ve imalı kare şallara bakarak fazl daha basit. Lakin her yüz biçiminde güzel tevakkuf etmeyebilir.
 
*Dikdörtgen eşarp iki tarafı birlikte olabilecek biçimde orta noktası belirlenir. Bu şekilde kapatılıp çene aşağısından iğne yardımıyla tutturulur. Önde bulunmakta olan 2 taraf eş düzeyde ise ön taraftan 1 fiyonk yapılarak ceket  içlerinde; üst tarafa oturan, yalın veya yaka dekoltesi var olan bluzlarla kullanılabilir. Böylece darlığı ve dekolteyi kamufle etmek,sadeliğe zariflik ilave etmiş olursunuz. Broş yerine bir broş kullanarak fazl daha fazla gösterişli 1 görünüş edinebilirsiniz…
 
TESETTÜR DIŞINDA Eşarp KULLANIM YERLERİ
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN KIZLAR DA EŞARPLARI FULAR ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ZARİFLİĞİNİZİ ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Tüm bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş 1 başörtüsü sahibi olmak. Şal denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz demektir. Atkı 1 TARZDIR, Başörtüsü SİZİ SİZ Yapmakta Olan KİMLİĞİNİZDİR.

1 yorum:

  1. ben eşarp konusunda www.superesarp.com u tek geçerim.. çok güzel hem kutuda yolluyorlar hem de güvenilir bi ekibi var her defasında yardımcı oluyorlar.. çeşit de cok güzel fiyatlar da.. tavsiye ederim.. :)

    YanıtlaSil