5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Satın almak için ne yapmalı

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
ŞAL NE DEMEKTİR ? NE İŞE FAYDA ?
 
Tesettür örtünmek, saklanmak adı verilmektedir. Atkı, bu gayeye görev yapan öncelikli bir malzemedir. Fakat hoşluğu saklamak mümkün değildir, mutlaka bir emaresi bulunmaktadır… Başörtüsü bağlanış şekili, kadının güzelliğinin bir izi, 1 yansımasıdır…
 

 
EŞARP MODELLERİ UYGULAMALARI
 
zarifliğinizi ve alma istediğimizi yükseltecek bu örneklerini intikal edin hep birlikte ayrıntılı 1 tarzda inceleyelim:
 
Başörtüsü Bağlama modelleri one
 
Şal Bağlama Örnekleri 2
 
Başörtüsü Bağlama örnekleri several
 
Atkı Bağlama numuneleri 4
 
Atkı Bağlama modelleri 5
 
başörtüsü bağlama modelleri 6
 
şal bağlama numunelerini 7
 
eşarp bağlama numunelerini 8
 
eşarp bağlama modelleri 9
 
atkı bağlama örneklerini 10
 
Esintili havalarda şal açılmasın, güç halde kalmayım istiyorsanız  en fazl yeğleyeceğiniz product olacaktır. Aynı zamanda giysinizin görkemi yaka kısmında bulunuyor ise alelade 1 bağlanış ile şıklığınızı ortadan kaldırabilir hemde olağan bir görünüşe sahip olabilirsiniz. Ama bu takılış biçimiyle zarifliğinizi arttırarak asil 1 görünüme de sahip olabilirsiniz. Maddeler halinde söyleyeceğim bu design ile, "hem rahatlık hem zariflik bir arada olmaz" diye söyleyenlere inat, rahatlığın parıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Başörtünüzün bir tarafından içeri kısma hafifçe bükün ve kıvırdığınız kısım iç kesimde kalacak şekilde başınıza örtün.Ve çene altından 1 iğne yardımı ile tutturun.
 
* derhal atkınızın bir ucu sağ omzunuzdan alta doğru,başka ucu sol omzundan aşağı doğru,üçüncü yani arka ucu sırtınızda 1 3gen meydana getirmiş biçimde duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan taraf kısmını sol uca doğru alın.Sol ucu ise sağ taraftan arkaya 1 çember şeklinde sararak başlangıç konumuna intikal edin. Şimdide, sırta ait olan uç ön tarafta kalırken,sol taraftan getirdiğiniz taraf boynunuzun solunda arka tarafın üstüne gelecek tarzda elinizde bekletin.
 
*Başka eliniz ile atkının sağ tarafını sol elinizle tuttuğunuz tarafla dayanıklı ve güzel görünüşlü bir imlek atın. Kolunuzda bir de güzel çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan öne temin ettiğiniz tarafı ise elbisenize mütenasip biçimde organize edin.diler giysi içine alın,ister dışarda serbest durumda bırakın yada yarısı dışarıda yarısı içeride kalacak şekilde iğneleyin..
 
Şalınız rengi ve deseni ile bir bütünlük içerisinde ise ve düzenli 1 çeşitle bu bütünlük bozulacak ise, oldukça serbest bağlama modellerini kullanmalısınız. Fotoğraftaki çeşidimiz ile çene altından tutturduğunuz şalınızı, boğaz kıvrımınızı açığa çıkaracak şekilde iğneyle tutturmanız kafidir. Üstelik böyle bir model, sıcak yaz saatlerinde rüzgar sirkülasyonu elde ederek sizi ferah tutacaktır. Esintili havalarda kullanmak sıkıntı yaratabilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Atkı  KULLANIMI
 
Dikdörtgen atkıların kullanımı ve yapımı kare atkılara nazaran fazl daha fazla basit. Ancak her çehre biçiminde güzel tevakkuf etmeyebilir.
 
*Dikdörtgen başörtüsü iki ucu bitişebilecek biçimde odak noktası belirlenir. Bu şekilde örtülüp çene aşağısından iğne yardımıyla tutturulur. Önde var olan iki uç eşit düzeyde ise ön taraftan 1 fiyonk yapılarak ceket  iç taraflarında; üst tarafa oturan, yalın yahut yaka dekoltesi bulunmakta olan bluzlarla kullanılabilir. Böylece darlığı ve dekolteyi kamufle etmek,yalınlığa şıklık katmış olursunuz. İğne yerine 1 broş kullanarak fazla daha çok göz alıcılı 1 görünüş alabilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA Eşarp KULLANIM ALANLARI
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN BAYANLAR DA EŞARPLARI ATKI ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ŞIKLIĞINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Bütün bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden taze bir eşarp sahibi olmak. Atkı denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz adı verilmektedir. Eşarp BİR TARZDIR, Şal Sizi SİZ Yapan KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder